Stratégiai? Kétszemélyes? Kooperatív? Kártyával, táblán, vagy akár csak fejben?
Millió társasjáték-lehetőség, melyből néhány kedvencünket szeretnénk Neked is bemutatni!

Szeretettel várunk december 7-én, a szombati munkanapon 9:00 – 13:00 között a Szolgáltatásmenedzsment csapat szervezésében az első „SZM Játékbarlang” eseményre! A különböző helyszíneken Játékmestereink segítenek megismerni és kipróbálni az általunk hozott játékokat. Van Neked is kedvenc társasod? Hozd el, mi is szívesen ismerünk meg újakat!
 

4 helyszínen lesznek a programok :

  • 4D.244 – Stratégiai szoba: Nincs 2 napunk egy Diplomáciát végigjátszani, de itt olyan játékokkal találkozhatsz, melyekhez kihívás egy lelassult szombati nap! Játékmesterünk Tárkányi Csongor lesz ebben a Barlangban.

  • 4D.245 – Pókerszoba: Rutinos játékosokat és a pókerrel ismerkedőket egyaránt várjuk a Játékbarlang garantáltan whisky- és szivarfüstmentes pókerszobájába. Pénzt ne hozz, de ne hidd, hogy olcsón megúszod, ha vesztesz! :) Játék: Poker Tournament, Texas hold’em no limit szabályok szerint. A helyszínen Rigó Gábor várja a jelentkezőket.

  • 4E.247 – Easy szoba: Felpörögnél? Akkor ez a helyszín vár Téged. Gyors, egyszerű játékokat gyűjtöttünk ide. Szmolnik Attila vár ebben a szobánkban Titeket.

  • 4E.248 – Fun szoba: Ezen a helyszínen a kedvenc partijátékainkat találod. Gondoltad volna, hogy a legegyszerűbb játékunkhoz csak két dobókocka, egy toll és egy papír kell? Mannheim Tamást keressétek ezen a helyen.

Az esemény helyszíne

THQ 4. emelet
Kapcsolat

Naptárbejegyzés